Marika Fingerroos jatkoi alastonkuviensa sarjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Kerroimme viime viikolla miten Marika Fingerroos julkaisi sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen rohkean kuvan, jossa hän makoilee täysin alastomana saunan lauteilla. Nyt sama teema on jatkunut, sillä takavuosien kohukaunotar julkaisi uuden vieläkin rohkeamman kuvan. Siinä hän makoilee alastomana saunan lauteilla selällään.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.