Poliisi löysi pizzerian kellarista eläviä lampaita – ja merkkejä teurastuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähiruoka on viime vuosina noussut suureen arvoon, mutta rajansa toki silläkin. Nyt Ruotsissa sijaitsevan pizzerian kellarista on löytynyt poliisin ratsiassa kolme elävää lammasta. Tarkastus tehtiin, kun sivulliset olivat huomanneet lampaiden jätöksiä pizzerian ulkopuolella.

Asiasta uutisoineen Aftonbladetin mukaan kolmen elävän lampaan lisäksi kellarista löytyi verijälkiä, jotka olivat mitä ilmeisimmin peräisin jo teurastetusta lampaasta. Tidaholmin kunnassa sijaitseva pizzeria suljettiin välittömästi, ja viranomaisten tutkinta asiasta on parhaillaan käynnissä.

– Tämä on hyvin vakavaa. En vielä tiedä voimmeko antaa pizzerian avata ovensa uudelleen. Emme vielä tiedä ovatko kyseiset henkilöt soveliaita pyörittämään ravintolaa ja saadaanko tilat puhdistettua tarpeellisesti, tarkastaja Britt Svensson kertoi.

Nyt koko ravintolan tulevaisuus on siis vaakalaudalla. Lampaiden käyttämällä lattialla säilytettiin pizzerian ruokatarvikkeita, joista ravintolassa tehtiin ruokia. Verijälkien perusteella lampaita teurastettiin ja paloiteltiin samassa huoneessa.