Ford Sierra pölyyntyi ladossa 28 vuotta – myytiin nyt 90 000 eurolla

Autot · Tim Isokivi

Joskus autotalleista, ladoista ja varastoista voi löytyä huomattavasti odotettua arvokkaimmiksi osoittautuvia unohdettuja esineitä. Erään latoon unohdetun auton arvo oli viisinkertaistunut sen alkuperäisestä hinnasta.

Angela Car Auctions -huutokaupassa myytiin lähes mint-kuntoinen vuosimallin 1987 Ford Sierra RS Cosworth. Sen myyntihinta kohosi 80 000 puntaan, eli noin 92 000 euroon. Automalli maksoi uutena noin 18 500 euroa.

Myydyllä autolla ei oltu ajettu sitten vuoden 1991, ja kilometrejä sen mittariin oli kertynyt alle 12 000. The Sun -lehden mukaan Cosworth -malliset autot olivat tavoiteltuja, sillä niiden väitettiin tarjoavan Ferrarin kaltaisen suorituskyvyn kohtuukuntaan.

 

Angla Car Auctions

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.