Kilpikonnat rakastavat erikoispizzaa – täytteenä porkkanoita ja silliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa ihmisistä rakastaa pitsaa. Rapean pohjan päälle levitetty tomaattikastike ja juustokerros saavat veden kielelle pelkästään ajatustasolla. Nyt kilpikonnat ovat päässeet herkuttelemaan omanlaisella pitsallaan.

Nettivideoita julkaiseva The Fish Whisperer on antanut kilpikonnille maisteltavaksi erikoispitsaa. Pitsa on valmistettu vesimelonista, jonka päälle on ladottu kilpikonnien herkkuja täytteeksi. Täytteenä on porkkanaa, lehtikaalia ja sillejä.

Videolla nähdään, miten ahnaasti kilpikonnat haukkaavat paloja pitsasta. Ne mussuttavat siivuja suurella mielihalulla, vaikka ensin aristelevatkin omaa henkilökohtaista pitsalähettiään. Jälleen kerran on todistettu, että harva kieltäytyy pitsasta.