Nyt meni läheltä! Collie pelasti koiranpennun auton edestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vapaasti piha-alueella kulkevat koirat ovat vaarassa jäädä autojen alle. Ne saattavat juosta auton luokse tottumuksesta esimerkiksi silloin, kun ne luulevat pääsevänsä sen kyytiin. Toisinaan autonkuljettaja ei huomaa koiraa ja eläin jää renkaan alle.

Nyt eräs pieni koiranpentu oli vaarassa jäädä peruuttavan auton alle. Nettivideolla nähdään, kuinka se taapertaa pihalla samaan aikaan, kun ihminen peruuttaa ajoneuvoa sitä kohti. Toinen koira on valppaasti huomannut vaaran.

Collie juoksee paikalle ja nappaa koirapienokaisesta kiinni. Se kuljettaa pennun sivummalle ja samassa auton omistaja huomaa tapahtuneen. Se nousee autosta helpottuneena, koska molemmat koirat ovat kunnossa. Pihan valvontakamera ikuisti tilanteen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.