Omistaja pukeutui koiraksi – näin hänen huskyt reagoivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhojen ja uusien lemmikkien tutustuminen toisiinsa on eläinten omistajille aina jännittävä hetki. Vielä enemmän hämmennystä aiheuttaa tilanne, jossa uusi eläinasukas onkin koirapukuun sonnustautunut omistaja.

Youtuben My Mountain Husky -kanavan ylläpitäjä päätti halloweenin alla kokeilla, kuinka hänen huskynsä reagoisivat häneen koiraksi pukeutuneena. Hajunsa hän oli yrittänyt piilottaa sille tarkoitetulla suihkeella.

Huskyt Sky ja Kakoa vaikuttavat ensin olevan erittäin hämillään hieman karmivankin näköisestä tulokkaasta. Sky vain tuijotti omistajaa ihmeissään ja Kakoa päätti heti piilottaa luunsa. Alkujärkytys muuttui kuitenkin nopeasti innostukseksi, ja pian Huskyt jo leikkivät innoissaan uuden koiran kanssa.