Sara Underwood esitteli bikinipeppunsa – upea näky Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Viime aikoina Havaijilla lomaillut Sara on julkaissut kuvia paratiisisaarilta. Tuoreessa kuvassaan hän poseeraa Mauilla sijaitsevan hotellin parvekkeella esitellen upeaa vartaloaan bikineissä kuvaajalle. Tarkoituksena on markkinoida Fashionnovan bikineitä, joita Sara on aiemminkin mainostanut somessa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.