Temptation Islandin Ade on upea bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Temptation Island Suomi -ohjelmassa varattuja miehiä parhaillaan viettelevä sinkkukaunotar Ade on ollut viime viikkojen jaksoissa merkittävässä roolissa. 20-vuotias raisiolainen kurvitar on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

jengi koolla 🤡 #pämppää

A post shared by Ade (@adelinabaker) on

Ade julkaisee verkossa ajoittain myös kuviaan, joissa hän poseeraa muun muassa bikineissä. Näiden näyttävien poseerausten lisäksi hän on julkaissut kuvan, jossa hän nautiskelee porealtaassa Temptation Island Suomen muiden osallistujien tavoin.

TIS-Ade lupasi ennen tuotantokauden alkamista, että hän olisi viettelysten saarella ikimuistoista ja hauskaa seuraa. Sinkkunainen onkin tarjonnut katsojille nähtävää ja varatuille pareille päänvaivaa.

View this post on Instagram

dttm

A post shared by Ade (@adelinabaker) on

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Ade (@adelinabaker) on