Keanu Reeves löysi rakkauden – seurustelee kuvataiteilijan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Keanu Reeves ei ole paistatellut juurikaan otsikoissa rakkauselämänsä suhteen. Nyt mies kuitenkin haluaa olla avoin suhteestaan kuvataiteilija Alexandra Grantiin. Kaksikko on seurustellut alkuvuodesta asti.

He esiintyivät ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä LACMA Art + Film Gala -tapahtumassa. Keanu Reeves on kertonut olevansa onnellinen Alexandran kanssa, eikä siksi halua piilotella suhdettaan. People-lehti kertoo 55-vuotiaan näyttelijän tavanneen 46-vuotiaan taiteilijan ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun nainen kuvitti Keanun teoksen Ode to Happinessin.

Kaksikon yhteistyö jatkui myös viisi vuotta myöhemmin. Keanu Reeves on toivonut vuosien ajan löytävänsä aidon rakkauden. Hänen tyttöystävänsä Jennifer Syme kuoli auto-onnettomuudessa vuosituhannen vaihteessa vain kuukausi sen jälkeen, kun pariskunnan esikoistyttö Ava menehtyi kohtukuolemaan.