Lais Ribeiro bikineissä tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

View this post on Instagram

❤️❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Taannoin Yhdysvaltojen Nevadassa järjestetyssä Burning Man -tapahtumassa vähäpukeisena juhlinut Lais koki todellisen yllätyksen, sillä hänen poikaystävänsä kosi häntä kesken festivaalin. Ribeiro lähti siis juhlimaan tyttöystävänä ja palasi kotiin kihlattuna. Nyt hän esittelee kurvikasta vartaloaan tyylikkäissä somekuvissa.

View this post on Instagram

@revolve 💃🏽

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

Beauty by @andrevelosoreal 💄💋

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.