Liam Payne suunnitteli itsemurhaa – One Directionin julkisuus oli liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -poikabändistä maailmanmaineeseen noussut laulaja Liam Payne tuntee, että hän on onnekas ollessaan elossa. Hänellä oli yhtyeensä huippuvuosina ongelmia, jotka johtivat itsetuhoiseen ajatteluun. Mies suunnitteli itsemurhaa.

Liam Paynesta on tehty dokumentti nimeltään Ant Middleton and Liam Payne: Straight Talking. Vuodesta 2015 saakka hiljaisempaa tahtia elämässään pitänyt 25-vuotias Liam Payne myöntää, että huippuvuosina olisi voinut käydä huonomminkin. Hän suunnitteli pariin otteeseen itsemurhaa. Yhtyeen tauon jälkeen hän turvautui myös liikaa alkoholiin.

– Menin terapiaan pari vuotta myöhemmin. Elämäni lähti hieman raiteiltaan, enkä täysin ymmärtänyt, mikä teki minut surulliseksi. Onneksi ympärilläni oli tiimi, joka auttoi minut vaikeimman yli.

Miehellä on kaksivuotias Bear-poika entisen tyttöystävä Cheryl Tweedyn kanssa. He olivat 2,5 vuotta suhteessa, kunnes vauva-arki koitui suhteen tuhoksi. Nyt mies suunnittelee enemmän soolouraansa panostamista ja hänen debyyttialbuminsa ilmestyy joulukuussa. Hän seurustelee Instagram-malli Maya Henryn kanssa.

View this post on Instagram

Acoustic version of #StackItUp out tomorrow 👀

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on