Michael Jacksonin Moonwalk-sukat myyntiin – hinta jopa 2 000 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paksun lompakon omistavalla keräilijällä on nyt mahdollisuus omistaa ainutlaatuinen osa popmusiikin historiaa. Michael Jacksonin Moonwalk-sukkia ollaan huutokauppaamassa.

Gottahaverockandroll.com-huutokauppa on myymässä tähden Epic Records -yhtiölle kiinnittäneen Frank DiLeon Michael Jackson -kokoelman. Siihen kuuluvat TMZ:n mukaan muun muassa Jacksonin ensimmäiset kristallikoristeiset Moonwalk-sukat.

Poptähti käytti sukkia esittäessään Billie Jean -hittinsä televisiossa vuonna 1983. Sukkien myyntihinnan odotetaan nousevan jopa lähemmäs kahta miljoona dollaria. Sukkien mukana tulee kirje DiLeon vaimolta, jossa Jacksonin todetaan käyttäneen niitä ensimmäisessä Moonwalk-esiintymisessään.