Olivia Culpon kaula-aukko paljasti bikinikurvit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

Tällä kertaa missikaunotar nähdään esittelemässä sosiaalisessa mediassa ylävartalonsa upeita kaaria, jotka ovat saaneet jo virallisestikin tunnustusta osakseen. Missikaunotar keikistelee muun muassa mustissa bikineissä ja mustassa iltapuvussa, mutta samalla hän paljasti kuviensa yhteydessä olleensa jälleen mukana alansa arvostetuimman lehden, Sports Illustratedin uimapukunumeron, kuvauksissa. Lehti julkaistaan yleensä helmikuussa.

View this post on Instagram

Trail mix crumbs on my jammies

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.