Pidätys! Lääkäriaseman työntekijä myi tekaistuja lääkärintodistuksia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lääkäriasemalla työskennellyt nainen on pidätetty rikollisen sivubisneksen pyörittämisestä. Hän myi väärennettyjä lääkärintodistuksia nuorille. Yhdysvaltojen Louisianassa asuva Belinda Gail Fondren oli myynyt lääkärintodistuksia tyttärensä koulun oppilaille 20 dollarin, eli noin 18 euron hintaan.

Nuoret käyttivät paikallisen lääkärin nimellä varustettuja todistuksia lintsaamiseen. Fondren jäi kiinni lääkärin saatua soittoja nuorten opettajilta. Lääkäri totesi, ettei hän ollut hoitanut heistä yhtäkään. Tapauksista aloitettiin Newsweekin mukaan pidätykseen johtanut poliisitutkinta.

Fondren harrastama sivutienesti oli yleisessä tiedossa paikallisen koulun oppilaiden keskuudessa. Kaksi nuorta oli ostanut häneltä jopa 14 väärennettyä todistusta. Naista voi odottaa teostaan maksimissaan viiden vuoden vankeusrangaistus.

Sheriff Sam Craft of the Vernon Parish Sheriff's Office announces recent arrests within the parish.October 23,…

Publiée par Vernon Parish Sheriff Dept sur Lundi 28 octobre 2019