Tampereelle uusi festivaali – Iron Maiden pääesiintyjäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rock-legenda Iron Maiden saapuu Tampereella järjestettävän Rockfestin pääesiintyjäksi kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5. – 7. kesäkuuta 2020. Esiintyminen on osa yhtyeen laajamittaisen Legacy of the Beast -maailmankiertueen loppuhuipennusta. Yhtye on soittanut vuonna 2018 alkaneella kiertueellaan liki 2 miljoonalle fanille 39 maassa.

– Meillä on ollut mahtava kiertue. Kaikki lavashow’sta rekvisiittaan – mukaan lukien Eddie – ovat keränneet ilmiömäistä palautetta. Koko bändillä on ollut todella mukavaa ja odotamme innolla, että saamme tuoda tuotantomme Rockfestiin, ja soittaa niin uusille kuin vanhoille faneillemme, sanoo yhtyeen laulaja Bruce Dickinson.

Rockfestin toinen kiinnitys on harvoin kotimaassaan konsertoiva Nightwish, joka julkaisee keväällä uuden albumin. Rockfestin keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Suomessa uuden materiaalin myötä. Lisää artistijulkistuksia on tulossa vielä ennen joulua ja kevään aikana.

– On mahtavaa päästä tekemään Suomen suurinta rock-festivaalia Rockfestiä Tampereella ja vieläpä täysin uudella alueella. Alue saa kasteensa todellisten rockjättiläisten seurassa, Nelonen Media Liven promoottori Timo Isomäki iloitsee.

Festivaali siirtyy Tampereelle ja nousee Tampereen Särkänniemen tapahtumarantaan, joka on merkittävä tapahtumakäyttöön suunniteltu uusi alue Tampereen Näsijärven maisemissa. Rockfest on aiemmin järjestetty Vantaalla ja Hyvinkäällä.