Amanda Harkimon uimapuku ei liikoja piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Nyt Amanda poseeraa tuoreimmissa somekuvissaan uhkeana rantavedessä. Mustaan uimapukuun sonnustautuneen julkkiskaunottaren silikonirinnat pääsevät upeasti oikeuksiinsa asun antavan kaula-aukon ansiosta. Samalla Harkimo nähdään nautiskelemassa rantaelämästä myös bikineissä aaltojen lyödessä tyylikkäästi rantaan.

View this post on Instagram

I walk the line.

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.