Isän ja lapsen ihana yhteinen hetki – video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian vietettävä isänpäivä juhlistaa perheen miespuolisten vanhempien olemassa oloa. Isät ovat turvallisia, hauskoja, rentoja ja perheen tukipilareita. Verkkovideo näyttää taaperon ja isän yhteisen hetken.

Lapselle tärkeintä on aikuinen, joka on hänen kanssaan läsnä. Tällöin pienokainen saa jakamattoman huomion ja tuntee olevansa tärkeä. Eräs isä leikkii M-kirjaimen kanssa ja tämä saa lapsen nauramaan makeasti vatsansa pohjasta.

Kirjainta kääntämällä siitä tuleekin W. Video on oiva esimerkki siitä, kuinka pienestä asiasta vanhemmuudessa on loppujen lopuksi kyse – ole läsnä lapsen kanssa ja vastaa hänen tarpeisiinsa. Leikkihetket kuuluvat vanhemmuuteen ja ovat tärkeä osa yhteisen siteen kasvattamista.