Matthew McConaughey Instagramiin – yli miljoona seuraajaa vuorokaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Matthew McConaughey täytti maanantaina 50 vuotta. Mies juhlisti merkkipäiväänsä liittymällä Instagramiin. Hän sai hetkessä miljoona seuraajaa, ja lähes tuplaten sen katselukertoja ensimmäiselle julkaisulleen.

Matthew McConaughey kertoi uudesta Instagram-tilistään Twitterissä. Hän myöntää, että oli stressaantunut Instagramiin liittymisen vuoksi, mutta aikoo näyttää maailmalle todellisen minänsä sosiaalisen median kautta. Hän aikoo pitää hauskaa Instagramin kanssa.

Viisikymppisellä näyttelijäsuosikilla on kolme lasta vaimonsa Camila Alvesin kanssa. Oscar-palkittu näyttelijä nimitettiin äskettäin Teksasin yliopiston professoriksi. Hän toimii työelämäprofessorina yliopiston radio-, televisio- ja elokuvatuotannon yksikössä.

View this post on Instagram

officially mcconaughey

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on