Bikinipeput vai vesiputous? Kaunotarten kuva asettaa valinnan eteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Luonnonhelmasta vähäpukeisia poseerauskuviaan usein julkaiseva Sara rakastaa alastomana poseeraamista, mutta tällä kertaa hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa muhkean kuvakoosteen. Otoksissa Underwood nähdään nautiskelemassa luonnosta yksin ja yhdessä ystäviensä kanssa. Eräässä kuvassa kaksi kurvitarta katselee teltasta vesiputousta. Molemmat makoilevat vatsallaan ja asianmukaisesti bikineissä.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.