Drake lanseerasi oman kannabisbrändin – lähti laillisille huumemarkkinoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaissyntyinen räppäri Drake on nykyisin onnellinen kannabisalan yrittäjä. Hän on yhdistänyt voimansa Canopy Growth -nimisen kannabistuottajan kanssa ja perustanut yhteisen More Life Growth Co. -yhtiön. Yritys toimii vastikään kannabiksen viihdekäytön laillistaneessa Kanadassa.

Yrityksen tavoitteena on tuoda markkinoille ensiluokkaisia kannabistuotteita. Pääideana on lisätä hyvinvointia luonnollista kasvutuotetta myymällä. Yhtiö tähtää maailmanlaajuisille markkinoille.

Sama yhtiö on aiemmin tehnyt yhteistyötä myös muiden kannabismyönteisten julkkisten kanssa. Canopy Growth Corporation on mukana Snoop Doggin, Martha Stewartin, Seth Rogenin, Jay-Z:n, Whoopi Goldbergin ja Melissa Etheridgen yritystoiminnoissa.

View this post on Instagram

@morelife

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on