Kim Kardashian kannattaa tykkäysten poistamista Instagramista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram on ilmoittanut uudistavansa toimintamalliaan siten, että kuvien tykkäykset poistuisivat kokonaan. Yhteisöpalvelun mukaan uudistuksen tavoitteena olisi saada käyttäjät keskittymään enemmän siihen mitä he jakavat kuin siihen, kuinka paljon tykkäyksiä he saavat.

Instagramin seuratuimpiin naisiin kuuluva Kim Kardashian on innoissaan muutoksesta. Hänen mukaansa sosiaalinen media asettaa haasteita mielenterveydelle ja tykkäysten määrän laskeminen voisi auttaa ihmisten hyvinvointia.

Seurapiirijulkkiksella on 151 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. CNBC-sivuston mukaan Kardashian haluaisi muutoksia myös Twitteriin, sillä hänen mukaansa olisi hyvä, jos twiittejä pystyisi muokkaamaan jälkikäteen.