Lottie Mossin asu paljasti hieman liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Lottie nähdään keikistelemässä sosiaalisessa mediassa asussa, joka paljasti salamavalojen välkkeessä hänen takapuolensa. Julkkisbileissä asuvalinta kiinnitti varmasti huomiota varsinkin miespuolisten juhlijoiden keskuudessa.

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

View this post on Instagram

Nothing scary here folks

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on