Emily Ratajkowskin rinnat vain hatun peitossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily on nautiskellut vapaapäivästään rannalla, jossa hän otti aurinkoa yläosattomissa. Kuvaa otettaessa Ratajkowski oli peittänyt rintansa hellehatullaan, ettei sosiaalisen median sääntöjä rikottaisi liiallisella paljastelulla.

View this post on Instagram

California ❤️

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.