Tubettaja alastomana IKEA-myymälässä – poliisi haki putkaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti Max Lee on pidätetty tuoreen tempauksensa ansiosta. 25-vuotias mies vietti yön huonekalujätti Ikean liikkeessä Uudessa-Taipeissa, oleskellen liikkeessä muun muassa alasti.

Videolla Lee nähtiin viettämässä aikaa autiossa huonekalujätissä. Yhdessä välissä hän riisui itsensä alasti ja esitti käyttävänsä suihkua. Hänet nähtiin myös esittämässä masturbovansa tietokoneen äärellä housut alhaalla.

Liikkeen turvakamera havaitsi Leen liikkuneen liikkeessä mutta hän onnistui piilottelemaan vartijalta. Taiwanilaisen näyttelijä Lee Hisng-Wenin poikanakin tunnettu tubettaja pidätettiin videon levittyä viraalina. Straits Times -lehden mukaan hän on pahoitellut tekoaan ja poistanut videon sosiaalisesta mediasta.