Hurja video: Äkäinen kana antoi koiralle kyytiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanat ovat nykyisin suosittuja lemmikkieläimiä ja niiden omistajat ovat huomanneet lintujensa omaavan erilaisia luonteenpiirteitä. Kotikanalassa voi olla herkkiä kanaemoja siinä missä äkäisempiä kotkottajia. Nyt nettivideolla esiintyvä kanalintu lukeutuu jälkimmäiseen kastiin.

Suurin osa kanoista on säyseitä. Peloissaan ne kuitenkin voivat aiheuttaa kohtauksen, kuten on nähty Youtubeen ladatulla videolla. Koira ja kana ottavat videolla mittaa toisistaan. Koira haukkuu hampaat irvessä valkoiselle kanalle.

Videolla kuitenkin huomaa, että koira osoittautuu arkajalaksi ja lähtee kanaa karkuun. Kovanokkainen kotkottaja uhittelee koiralle antaumuksella, eikä anna piiruakaan periksi. Tämä kana olikin kovempi luu kuin koira osasi arvata. Toivottavasti omistajat eivät aiheuta enempää eläimilleen vastaavaa stressiä.