Marika Fingerroos ylisti suomalaista lihaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Äskettäin parissakin somekuvassaan alastomana saunassa makoillut Marika on nyt esitellyt näyttävää kaula-aukkoaan. Samalla hän muistuttaa seuraajilleen, ettei suomalaisen lihan syömistä tule lopettaa, sillä se ei ole tarpeellista ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.

– Ilmastonmuutos on vakava asia ja jokainen voi kantaa kortensa kekoon pienillä muutoksilla, mutta se, että lopetan lihan syönnin ja vielä suomalaisen lihan, niin ei ole MIELESTÄNI järkevää. Suomen maatalouden tärkeimmistä hiilinieluista ovat laajat ja hyvin hoidetut nurmet. Hyvin kasvava maa päästää vähemmän kasvihuonekaasuja eli maan rakenne ja ravinteet vaikuttavat, Marika Fingerroos valistaa seuraajian.

Maalaisjärkeä peräänkuuluttava Fingerroos toteaa, että suomalainen liha on ilmastoystävällistä siihen nähden, että maataloutemme muuttuisi kannattamattomaksi ja suomalaisten kuluttama liha rahdattaisiin jatkossa kaukomailta saakka.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.