Salkkaritähti raskaana – paljasti kevätvauvan sukupuolen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen näyttelijätär Sara Parikka on tullut tunnetuksi Salatut elämät -televisiosarjasta, jossa hän on näyttellyt Peppi Puolakan roolia jo yli vuosikymmenen ajan. Hän on naimisissa vastanäyttelijänsä, Mikko Parikan kanssa.

Sara Parikka kertoi odottavansa kolmatta tyttölasta perheeseen. Vauvan laskettu aika on kevättalvella. Vuodesta 2014 naimisissa olleella Salatut Elämät -pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta, Mimosa ja Matilda. Sara Parikka kertoi kolmannen lapsen sukupuolesta blogissaan.

– Tiistaina päästiin kurkkaamaan perheen pienintä masun sisään ja päällimmäisenä oli suuri jännitys ja huoli siitä, että onko kaikki hyvin. Tuntuu, että tämä kolmas odotus on jännittänyt jollain tapaa eniten. Siro pieni tyttö liikkui vaudikkaasti vatsassa. Haaveemme triosta on todella toteutumassa, Parikka kirjoitti.