Scream-elokuva saa jatkoa – viides osa suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Slasher-kauhuelokuva Scream saavutti valtavan suosion 90-luvulla. Elokuva sai sittemmin sekä lukuisia jatko-osia että spinoff-televisiosarjan. Nyt Scream on saamassa jälleen jatkoa.

Sarjan oikeudet nykyään omistava Spyglass-tuotantoyhtiö suunnittelee parhaillaan sen viidettä osaa. Alkuperäinen käsikirjoittaja Kevin Williamson ei ole Bloody Disgusting -sivuston mukaan mukana projektissa. Kaikki sarjan neljä aikaisempaa osaa ohjannut kauhuveteraani Wes Craven puolestaan kuoli vuonna 2015, joten puikoissa on myös uusi ohjaaja.

Mustan huumorin sävyttämässä Scream-elokuvassa ikoniseksi muodostuneeseen aavenaamariin sonnustautunut murhaaja saalisti nuoria pienessä amerikkalaiskaupungissa. Sen päärooleissa nähtiin Neve Campbell, Courtney Cox ja David Arquette.