Seinfeld-tähti löydetty kuolleena rotkosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisista suosituista sarjoista 1980- ja 90-luvuilla tutuksi tullut näyttelijä Charles Levin on kuollut. Tähden kuolema selvisi ruumiin löytäneille varsin karmivalla tavalla.

Levin löydettiin kesäkuussa kuolleena Yhdysvaltojen Oregonin erämaassa sijaitsevan rotkon pohjalta. Korppikotkat olivat ehtineet syödä näyttelijän ruumiin osittain ennen löytöhetkeä. Hänen autonsa löydettiin noin kuuden kilometrin päästä kuolinpaikasta.

Viranomaiset uskovat Levinin Fiatin jääneen jumiin ajomatkan aikana. Page Six -sivuston mukaan hän oli todennäköisesti pudonnut rotkoon yrittäessään etsiä apua. 70-vuotiaana kuollut Charles Levin esiintyi uransa aikana muun muassa Seinfeld, Kova laki, Hill Street Blues ja Tyttökullat -sarjoissa.