Povipommille uudet turbohuulet – video houkuttelee seuraajia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen Sindy Starlet on kertonut unelmistaan saavuttaa kuuluisuutta ja rikkauksia ulkonäkönsä avulla. Hän on muokannut silikonirintojensa lisäksi myös huuliaan muhkeampaan suuntaan. Naisen tavaramerkkinä on räikeän pinkki huulipuna.

Rintavarustuksestaan jopa kappaleen tehnyt bimboblondi Sindy Starlet on nyt julkaissut Instagramiin videon, jolla hän antaa pusun kameralle. Fanit ovat hehkuttaneet videota seksikkääksi. Rehellisesti itseään yltiöseksikkäästi esittelevä nainen on unelmoinut luksuselämästä ja glamourmallin tienesteistä.

Oslossa omaa kauneussalonkiaan pitävä nainen on varhaisteini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti. Hän on valittanut sosiaalisessa mediassa, että tuntee olonsa hyväksytyksi ainoastaan netissä. Tosielämässä norjalaiset ainoastaan arvostelevat hänen huomiota herättävää ulkonäköään.