Bella Hadid poseerasi takki auki – eikä alla mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd muuttivat viime vuoden lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoon, ja sen jälkeen Bella piti kuukausia hiljaisuutta julkisuudesta. Äskettäin Hadidin kerrottiin olevan tieteellisesti maailman kaunein nainen.

View this post on Instagram

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Nyt Bella Hadid on poseerannut estottomasti kuvissa, joissa hänellä on yllään avonainen nahkatakki. Sen alla Hadidilla ei ollut mitään, ja kuvia katsellessa voidaan huomata, että eräässä poseerauksessa takki paljastaa hieman liikaa intiimejä yksityiskohtia. Ne lienevät kuitenkin varsinkin miesten mieleen.

View this post on Instagram

Fred

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Tohtori Julian De Silva tutki julkkisnaisia muun muassa ”Golden Ratio” ja ”Beauty Phi” -mittareilla ja hänen mukaansa Bella Hadidia vastaavaa kaunotarta ei löydy koko planeetalta. Muita listalla hyvin sijoittuneita julkkisnaisia olivat Beyonce, Amber Heard ja Ariana Grande.

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.