Kim Kardashian ja Kanye West ostivat naapuritalon – laajentavat kartanoaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän lapsen vanhemmat, Kim Kardashian ja Kanye West, ovat ostaneet naapurinsa talon ja tontin Los Angelesin Hidden Hills -asuinalueella. Syynä on pariskunnan oman asuntonsa laajentaminen ja tilusten tehokkaampi hyödyntäminen.

Kim ja Kanye maksoivat naapurin talosta kolme miljoonaa dollaria. Heidän oman kartanonsa arvo on jo 60 miljoonaa dollaria tontteineen. Nyt he aikovat rakentaa nykyiselle alueelle vierastaloja, hyvinvointikeskuksen, luomupuutarhan ja sitrushedelmätarhan. Ideana on, että he voivat nauttia ruokapöydässään itse kasvattamaansa ruokaa, TMZ uutisoi.

Kanye West sanoi aiemmin, että ei viihdy Los Angelesissa. Perhe osti jättikokoisen maatilan Yhdysvaltojen Wyomingista, keskeltä erämaata. Uusi investointi tuo heille enemmän omaa tilaa myös Los Angelesiin.