Olivia Culpo paljasti seksiä tihkuvan kuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

Tällä kertaa Olivia on löytänyt arkistoistaan polaroid-valokuvan, jossa hän itse poseeraa hyvin niukassa topissa. Culpo itsekin kommentoi kuvatekstissä miten asu paljastaa hänen alarintansa. Kuva ikuistettiin taannoin hänen poseeratessaan Sports Illustrated -lehden maailmankuuluun uimapukunumeroon.

View this post on Instagram

How do we feel about a peach lip and eye? 🍑

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.