Hoitajat jongleerasivat kiveksillä – saivat heti potkut

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi eläinlääkärin vastaanotolla työskentelevää hoitajaa on saanut potkut internetissä levinneen kyseenalaisen videomateriaalin vuoksi. Video sisältää graafista materiaalia, joka ei sovellu herkimmille katsojille.

Singaporen Ohana VetCaressa kuvatulla videolla hoitajat ruiskuttavat koiralta poistettuihin kiveksiin ensin tunnistamatonta ainetta. Heidät nähdään heittelemässä kimmoisia kiveksiä lattialle ja jopa jongleeraamassa niillä. Hoitajat kuvasivat myös videon, jossa he vitsailevat leikkauksen jäljiltä kuuron kissan kustannuksella.

Kumpikin hoitajista on sittemmin erotettu työstään. Ohana VetCaren mukaan heidän käyttäytymisensä oli sopimatonta ihmisille, joiden prioriteetin täytyisi aina olla kaikkien eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen.

 

It has come to our attention that two of our nurses posted a video on their personal social media account of themselves,…

Publiée par Ohana VetCare sur Mardi 12 novembre 2019