Janni Hussin kynnet kuin tikarit: ”Kiinteät sushipuikot”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi sittemmin, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä. Parhaillaan Janni keskittyy jo täysillä töihin.

Nyt Janni on julkaissut verkossa kuvan itsestään ja poikkeuksellisen rajuista kynsistään. Ne ovat nimittäin ainakin viisisenttiset ja terävät kuin tikarit. Hussi itsekin vitsailee kuvansa yhteydessä pitävänsä niin paljon sushista, että hankki kiinteät sushipuikot sormiinsa.

Todellisuudessa Janni oli kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässään kynsimallina kuvauksissa. Samalla hän toteaa, että kuvan kynsillä ei pystyisi käymään vessassa tai napittamaan vaatteitaan.