Dwayne ”The Rock” Johnson päärooliin supersankariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dwayne ”The Rock” Johnson on ulkomuotonsa ansiosta kuin tehty supersankarielokuviin, mutta toistaiseksi näyttelijää ei ole viittasankarien rooleissa nähty. Asia tulee muuttumaan vuonna 2021.

Johnson on vahvistanut näyttelevänsä pääroolia Black Adam -elokuvassa, jonka ensi-ilta on Yhdysvalloissa 22. joulukuuta 2021. Tähti kertoo perinteisesti pahiksena tunnetun DC Comicsin hahmon sopivan hänen tyyliinsä monia muita supersankareita paremmin.

– Taikavoimilla siunattu Black Adam on lähes yhtä voimakas kuin Superman mutta hän ei noudata sääntöjä. Hän on kapinallinen ja ainutlaatuinen supersankari joka työskentelee ihmisten parhaaksi, mutta tekee sen omalla tavallaan, Johnson kuvailee.

 

View this post on Instagram

The Man in Black ⚡️ Like most kids growing up, I dreamed about being a superhero. Having cool superpowers, fighting for what’s right and always protecting the people. It all changed for me, when I was 10yrs old and was first introduced to the greatest superhero of all time – SUPERMAN. As a kid, Superman was the hero I always wanted to be. But, a few years into my fantasy, I realized that Superman was the hero, I could never be. I was too rebellious. Too rambunctious. Too resistant to convention and authority. Despite my troubles, I was still a good kid with a good heart – I just liked to do things my way. Now, years later as a man, with the same DNA I had as a kid – my superhero dreams have come true. I’m honored to join the iconic #DCUniverse and it’s a true pleasure to become, BLACK ADAM. BLACK ADAM is blessed by magic with the powers equal to SUPERMAN, but the difference is he doesn’t toe the mark or walk the line. He’s a rebellious, one of a kind superhero, who’ll always do what’s right for the people – but he does it his way. Truth and justice – the BLACK ADAM way. This role is unlike any other I’ve ever played in my career and I’m grateful to the bone we’ll all go on this journey together. BLACK ADAM 12.22.21 ⚡️ Huge thank you to my friends, @jimlee and @bosslogic for this first time ever bad ass collaboration.

A post shared by therock (@therock) on