Katie Holmes avautui yksinhuoltajan elämästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nelikymppinen Näyttelijä Katie Holmes on vihdoinkin antanut syvähaastattelun elämästään. Hän kertoo kasvaneensa yhdessä Suri-tyttären kanssa viime vuosien aikana. Holmes oli 27-vuotias saadessaan tyttären.

Ellen kansikuvassa poseeraava Katie Holmes on onnellinen, että tuli nuorena, eli alle kolmekymppisenä äidiksi. Hänen mukaansa lapsen kasvattaminen on ollut antoisaa, koska heidän ikänsä ovat aina mätsänneet hyvin yhteen. Hänen viime vuotensa ovat olleet työntäyteisiä, eikä naisella ole moitittavaa 40-vuotiaan elämänsä suhteen.

Näyttelijä Tom Cruise ei ole nähnyt Suri-tytärtään vuoden 2013 jälkeen. Syynä on lapsen eroaminen skientologeista hänen äitinsä päätöksestä. Kirkon jäsenet eivät saa olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat eronneet seurakunnan riveistä.