Nerokasta! Lämmin hiirimatto kylmiin toimistoihin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa suomalaisissa toimistoissa hytistään talvisin kylmissä olosuhteissa, joten varsinkin paljon tietokoneiden kanssa työskentelevät kärsivät usein kylmistä käsistä. Kohmeisilla sormilla ei ole kovin mairittelevaa käyttää näppäimistöä tai hiirtä. Nyt jälkimmäiseen on ratkaisu.

Kuva: Amazon

Amazon on tuonut myyntiin lämpimän hiirimaton, jossa koko maton yli on vedetty USB-virralla lämmitettävä karvainen suoja, jonka sisällä käsi voi tehdä töitä hiirellä sujuvammin kuin ilman. Tässä näyttää viimein olevan nerokas ratkaisu kylmien toimistojen ongelmaan.

Lämmitettävän hiirikäsisuojan hinta on Britannian markkinoilla noin 22 euroa. Tiedossa ei ole onko tuotetta saatavissa jatkossa myös Suomen markkinoille tai onko vastaavaa suojaa tulossa suurempana mallina myyntiin myös näppäimistön päälle. Tuotetta on valikoimissa seitsemässä eri värissä.