Selfie-kuvien himoon on nyt lääkitys – auttaisiko tämä oikeasti?

Digi Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-valokuvat ovat nousseet valtaisaksi ilmiöksi samalla, kun matkapuhelimissa mukana olevien kameroiden määrä on kasvanut ja laatu parantunut. Erittäin merkittävä osa sosiaalisessa mediassa julkaistuista kuvista ja videoista on nykyisin kuvattu käyttäjästä itsestään.

Selfie-kuvien ottaminen on vaatinut jo vähintään satoja ihmishenkiä, kun käyttäjät ovat yrittäneet ottaa rohkeampia kuvia kuin muut. Joskus kohtalokkain seurauksin. Monet ovat toivoneet selfie-ilmiölle loppua, mutta sellaista ei ole vielä näkyvissä. Eikä edes toimivaa lääkettä riippuvuuteen.

Nyt verkossa on lähtenyt kiertämään hauska kuva lääkepakkauksesta, joka sisältää selfie-kuvien himoon auttavaa Anti Selfie Tabs -lääkettä. Kyseessä on parodia oikeasta lääkkeestä, eli tätä tuiki tarpeellista lääkitystä ei ikävä kyllä ole vieläkään oikeasti saatavissa. Pakkauksessa todetaan, että oikea annostus aikuiselle on 2-3 tablettia päivässä. Yhdessä pakkauksessa on 36 tablettia.