Venäläisnainen massakauden jälkeen – miehet kalpenevat lihaksille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen Nataliya Kuznetsova on 28-vuotias kehonrakentaja. Hänet on nimitetty useissa julkaisuissa maailman lihaksikkaimmaksi naiseksi, sillä hänen 170-senttisessä vartalossa on elopainoa sata kiloa. Hän on täyttä lihasta.

Neljätoistavuotiaana lihaskuntoharjoittelun aloittanut Nataliya Kuznetsova halusi alun perin muokata vartalonsa mallia lihaksikkaammaksi. Amazonka-lempinimellä tunnettu nainen on tätä nykyä maailman lihaksikkainen neitokainen, ja hän on voittanut useita painonnostokilpailuja eri lajeissa. Moskovalainen nainen on kertonut avoimesti käyttävänsä anabolisia steroideja.

Ennätysten mukaan hän nostaa penkkipunnerruksesta 175 kiloa, kyykkää 280 kiloa ja suoriutuu 240 kilon maastavedosta. Hän on naimisissa. Lihaksikas ulkonäkö on kuitenkin auttanut seuraajien kartuttamisessa puoleen miljoonaan kappaleeseen Instagramissa. Naisen vartalo on epätodellisen lihaksikas.