Sarjamurhaajan murhapakki myytiin – sisältä löytyi hiihtopipo ja naskali

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sarjamurhaaja Ted Bundy on ollut viime aikoina otsikoissa Netflixin tuoreen dokumenttisarjan ja elokuvan myötä. Nyt erikoisten esineiden keräilijänä tunnettu Aavejahti-sarjan tähti Zak Bagans on ostanut miehen omaisuutta.

Bagans osti Bundyn niin kutsutun murhapakin. Se sisältää muun muassa hiihtopipon, teräväkärkisen naskalin, hanskat, köyttä ja roskapusseja. Esineet takavarikoitiin Bundyn autosta poliisien pysäytettyä hänet vuonna 1975. Murhapakin myi Bagansille entinen etsivä Jerry Thompson.

Zak Bagans on TMZ:n mukaan ostanut myös Bundyn oikeudenkäynnistä peräisin olevia pöytäkirjoja, valokuvia ja todistusaineistoa. Hän maksoi sarjamurhaajalle kuuluneista silmälaseista 50 000 dollaria. Esineet tullaan asettamaan näytille Bagansin Las Vegasissa sijaitsevaan Haunted Museum -museoon.