Sofia Richie levitteli bikineissä – poseeraus ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

Muutama päivä sitten Sofia nähtiin poseeraamassa huvijahdilla upeissa bikinikuvissa, joissa hän oli sonnustautunut niukkoihin bikineihin. Nyt nuori kaunotar on keikistellyt kameran edessä valkoisissa bikineissä uimarannalla, jossa hänet ikuistettiin myös sensuelleissa asennoissa.

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.

Uusimmat