Porisperen päätähdiksi Anthrax ja Tehosekoitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

10 vuotta täyttävä Porispere-festivaali julkistaa nyt kymmenen ensimmäistä ensi kesän artistiaan. Tapahtuman historian kovimman line upin kärkinimi on vuonna 1981 perustettu Anthrax. Kotimainen tähtijulkistus on Tehosekoitin.

Anthraxia pidetään yhtenä merkittävimmistä thrash metal -yhtyeistä Metallican, Megadethin ja Slayerin ohella. Viisihenkinen newyorkilaisyhtye on julkaissut urallaan 11 studioalbumia, joista tuorein, For All Kings, on vuodelta 2016.

Matti Mikkolan ja Otto Grundströmin johtama suomirock-jätti Tehosekoitin tarjoilee Lokkilavalla kaikki kansaan menevät hittinsä. Muita tänään julkistettuja esiintyjiä ovat Popeda, Sonata Arctica, The 69 Eyes, Maustetytöt, Happoradio, Terveet Kädet, Ellinoora ja Ensiferum.

Tänään julkaistut artistit esiintyvät festivaalilla joko perjantaina tai lauantaina. Perinteisen supersunnuntain kattaus julkaistaan myöhemmin, mutta joulumyynnissä on kaupan sunnuntainkin lippuja. Ohjelmistoon on luvassa täydennystä kaikkiaan vielä yli 20 artistinimen verran. Porispere Porin Kirjurinluodossa 31.7.–2.8.2020