Pizzarinnat villitsevät somessa – valokuva kiteyttää kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo vuosia sitten kuinka australialainen naiskoomikko Celeste Barber ryhtyi kopioimaan julkisuuden henkilöiden ottamia Instagram-kuvia. Hänen kuvistaan tuli nopeasti viraalihittejä, ja siitä saakka Barber on jatkanut kuvien julkaisemista.

View this post on Instagram

Good Ole pizza tits. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Barberin otoksissa osansa ovat saaneet muun muassa Bella Hadid, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Rihanna, Beoynce ja Nicki Minaj. Nyt hän on kuitenkin bongannut julkkistähtien sijaan kuvan, jossa yläosattoman mallikaunottaren rintojen päälle oli asetettu pizzapalat.

Barber päätti tehdä kuvasta oman versionsa, josta tuli välittömästi somehitti. Viime aikoina Celeste on naurattanut seuraajiaan lisäksi muun muassa kopioimalla Bella Hadidin ja Emma Ratajkowskin poseerauksia.