Michelle Murphy-Kaulasen upea muodonmuutos kuvina – asennemuutos silti tärkein

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michele Murphy-Kaulanen osallistui äskettäin Suomen Suurin pudottaja -ohjelmaan. Hän on julkaissut Instagramiin kuvat kolmen kuukauden aikajanalta, jotka on otettu ennen ja jälkeen kilpailun. Hän kuitenkin kertoo muuttuneen omasta mielestään enemmän ajatusmaailmaltaan ja energiatasoltaan kuin ulkoisesti.

– Näiden kuvien välillä on aikaa kolmisen kuukautta. Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on erit ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapasiteetti ei erota näitä, Sampo Kaulasen Kauppiaanrouvanakin tunnettu ”Minttu” kirjoittaa Instagramiin.

Jälkeen-kuva on otettu kaksi kuukautta sitten, ja nainen kertoo muuttuneensa sen ottamisen jälkeen entisestään. Suurin muutos on tapahtunut siinä, että peilistä katsoo hänen mukaansa itsevarmempi, iloisempi ja energisempi ihminen. Hän panostaa hyvinvointiinsa nyt, eikä vasta myöhemmin.

View this post on Instagram

Tänään päättyy Suurin Pudottaja Suomi @nelonen 💕❤️ Paljon oon tuonut esiin omaa kieroutunutta ajatusmalliani oman vartaloni suhteen. Näiden kuvien välillä on aikaa kolmisen kuukautta. Omassa päässäni isoin ero on lyhyemmät legginssit ja jälkeen kuvassa kaulakoru ja huulipunan puute. Järki toki tietää et kilolukemat on erit ja vaatekoot myös, mutta visuaalinen kapsasiteetti ei erota näitä ❤️ Ja sitten kun tullaan tuosta ”jälkeen kuvasta” vielä nykypäivään, josta on jälleen kulunut pari kuukautta, niin onhan se kroppa muuttunut. Tiedän sen, vaan en tajua. MUTTA! 🔥 Tässä tulee se SUURIN MUUTOS: Mä olen oppinut nauttimaan tästä matkasta. En havittele pelkkää päämäärää, kilolukemaa, peilikuvaa tai tavoitevaatetusta. Mä olen 5 kuukauden aikana muuttanut tapaani ajatella. Ei enää ”sit ku” vaan täysillä ”NYT KU”! ❤️🔥 Peilistä katsoo itsevarmempi, iloisempi, energisempi ja nykyhetkeen tyytyväisempi tyyppi 💕❤️ Ja tästä isoin sekä nöyrin KIITOS @jannihussi 🔥❤️ Pienessä ajassa annoit hitosti avaimia. Mun tehtävä oli joko käyttää niitä tai olla käyttämättä. 💕💪🏽 📷 by @pyryantero for @nelonen

A post shared by Michele Murphy-Kaulanen (@kauppiaanrouva) on