Mitä mitä? Minttu Kaulanen seksikkäänä viettelijättärenä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat parhaillaan viettämässä perhelomaa Thaimaassa, josta pari on julkaissut runsaasti kuvamateriaalia sosiaalisen median seuraajilleen.

View this post on Instagram

Keksi kuvaan teksti #thailand

A post shared by Sampo Kaulanen ❄️🇫🇮 (@kaulasam) on

Taannoin Michele osallistui Suurin pudottaja -realitysarjaan, ja nyt ohjelman seurauksia päästään ihastelemaan poikkeuksellisen rohkeassa lomakuvassa, jossa Minttu Kaulanen poseeraa rannalla uimapuvussa erittäin viettelevässä asennossa.

Kuvan yhteydessä Sampo Kaulanen pyysi ehdotuksia kuvatekstiksi, ja kortensa kantoi kekoon muun muassa Janni Hussi. Hän ehdotti kuvatekstiksi ”JESSUS MULLA ON KUUMA VAIMO!” ja sai ehdotukselleen runsaasti kannatusta.

Kaulanen kertoi Suurin pudottaja -ohjelman jälkeen olevansa iloinen saavuttamastaan painonpudotuksesta, mutta olevansa samaan aikaan kuitenkin huolissaan vääristyneestä kehonkuvastaan. Tämä siitä huolimatta, että järki kertoo kehon positiivisesta muutoksesta jo pelkästään vaatekoon pienentymisellä.