Mies tutkittiin vankilassa – navasta löytyi pussillinen huumeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit pidättivät floridalaisen Martin Skellyn huumausainerikoksesta. Viranomaiset olivat menneet tarkastamaan reilusti ylipainoisen miehen aikeita Clearwaterin McDonald’siin henkilökunnan tekemän ilmoituksen perusteella. Epäilyttävästi käyttäytyneellä miehellä oli hallussaan huumausaineruisku.

Huumausaineruisku johti automaattisesti pidätykseen ja putkareissuun. Samassa yhteydessä 170 senttimetriä pitkältä ja 170 kiloa painavalta mieheltä kysyttiin, oliko hänellä lisää huumausaineita hallussaan. Skelly vastasi kieltävästi.

Miehelle suoritettiin ruumiintarkastus ennen selliin panemista. Syvältä hänen navastaan löydettiin pieni muovipussi, jossa oli 2,7 grammaa metamfetamiinia. Hän odottaa parhaillaan tuomiotaan tutkintavankeudessa, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi