Poliisi etsii neonväriseen pipoon pukeutunutta puukkohyökkääjää Kuopiossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuopion hätäkeskus sai ilmoituksen miehestä, joka oli pyytänyt savukkeita puukolla uhaten Luistelijantie 2 osoitteen pihalla keskiviikkoiltana. Hän oli yrittänyt lyödä ilmoittajaa veitsellä ennen poistumistaan Puijon urheilualueen suuntaan. Poliisi etsii tekijää.

Noin nelikymppinen mies kertoi poliiseille, että tuntematon mies oli hyökännyt rakennuksen pihalla pyörätelineiden läheisyydessä kello 18:40. Lyönnit eivät osuneet. Ilmoittajan mukaan tilannetta ei edeltänyt minkäänlainen riita tai väittely.

Epäilty on noin 40-vuotias ja 180 senttimetriä pitkä mies. Hän oli pukeutunut punertaviin maastohousuihin, vihreään polvipituiseen parkatakkiin ja miehen päässä oli ollut neonvärinen pipo. Poliisit eivät tavoittaneet tekijää etsinnöistä huolimatta. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja pahoinpitelyn yrityksenä.

Epäillyn henkilöllisyys ei ole tiedossa eikä tuntomerkkeihin sopivaa miestä ole toistaiseksi tavoitettu. Havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta tai epäillystä henkilöstä voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.