Romee Strijd kuvasi itsensä kylpyhuoneessa – kuva saa sukat pyörimään jaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mallimaailman ykköskaartiin nousi hollantilainen Romee Strijd. Romee Strijd on 23-vuotias kaunotar, joka on nähty muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksessä ja hän onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien.

View this post on Instagram

If it requires a bikini, my answer is yes.

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Mallikaunotar julkaisee omaa videoblogiaan YouTubessa ja julkaisee upeita kuvia eri palveluissa. Tällä kertaa Instagramin puolella kaunotar on kuvannut itsensä kylpyhuoneessa upeissa vaaleanpunaisissa alusvaatteissa.

Romee Strijd nauttii lennon aikana marjoja ja proteiinipitoisen salaatin avokadojen kera. Perillä Beijingissä malli huolehtii heti nesteytyksestä ja juo paljon vettä. Välipalaksi malli syö hotellissa riisikakkuja, joiden päälle hän laittaa mantelivoita ja banaania. Terveellisesti syömisen salaisuus näyttäisikin mallin kohdalla olevan se, että hän on pakannut mukaansa paljon terveellisiä välipalavaihtoehtoja.