Supermalli Elsa Hosk viettelee kuvillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

One love💚💛❤️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Tällä kertaa Elsa Hosk poseeraa lomakuvissaan bikineissä, jotka korostavat upeasti mallikaunottaren täydellisyyttä hipovaa vartaloa. Kuvat ovat ilmeisesti ikuistettu Jamaikalla, jossa Hosk äskettäin vieraili.

View this post on Instagram

Woke up in Jamaica!!!🇯🇲 🌴💚

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.